Welkom bij Dierenpension 't Haagje

Dierenpension 't Haagje richt zich op de opvang van honden en katten wanneer de baas hier even geen tijd voor heeft. Op vakantie of er even tussenuit; Dierenpension 't Haagje verwelkomt uw huisdier graag en bezorgt uw huisdier een fijne tijd terwijl u onbezorgd van uw vrije dagen geniet! Natuurlijk staan wij ook voor uw huisdier klaar wanneer u om andere redenen niet voor uw huisdier kunt zorgen. Ook dan zorgen wij ervoor dat u zich verder geen zorgen hoeft te maken over uw kat of hond.


Dierenpension 't Haagje.

Zaterdag 30 maart was het 10 jaar geleden dat we 't Haagje over hebben genomen van de familie Hoedemakers. Dit jubileum vieren we met 10 euro korting op een wasbeurt, trimbehandeling of massage van de hond in de maanden april en mei. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Ook zonder verblijf zijn deze behandelingen mogelijk. We spreken dan een dag af dat u de hond in de ochtend kunt brengen en in de middag weer ophaalt.

In de zomervakantie zitten we voor de honden van 23 juli t/m 2 augustus al vol. Reserveren voor deze periode is niet mogelijk. Wel kunt u contact opnemen voor onze wachtlijst!

Voor de poezen is er nog voldoende plek deze zomer.


Veel plezier met het bekijken van onze website en vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.

Wellicht tot ziens in ons dierenpension!

 

Sabina Ruster & Marc van Veggel

Dierenpension 't Haagje.