Adresgegevens

 

Dierenpension 't Haagje    
Heertveldseweg 4a    
5482 NJ  SCHIJNDEL    
     
0413 - 36 54 87

 

 

 

 

Dierenpension 't Haagje.

Wanneer wij telefonisch niet bereikbaar zijn, spreek dan het antwoordapparaat in. Soms zijn we even in de kennels of helpen we een andere klant. Als u heeft ingesproken, bellen we zo snel mogelijk terug. Bellen alleen doordeweeks uiterlijk tot 20.30 uur en op zaterdag uiterlijk tot 18.00 uur. Reserveringen kunnen alleen door bestaande klanten telefonisch gedaan worden en bij voorkeur via het reserveringsformulier.


Bezichtigingen

Wij maken graag tijd voor u vrij voor een bezichtiging van ons pension. Dit doen we alleen op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben en we de rust in de kennels kunnen garanderen. In verband met de rust zijn er geen bezichtigingen tijdens schoolvakanties mogelijk. Wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging neem dan telefonisch contact op of vul onderstaande contactformulier in.


Stages

Dierenpension 't Haagje is een erkend leerbedrijf voor leerlingen dierverzorging. Wij nemen alleen stagiaires aan via het BOL-traject op niveau 3 of 4. Kijk op ons bedrijfsprofiel op Stagemarkt.nl voor meer informatie over stage lopen bij ons.        


Route

Het dierenpension is gelegen ter hoogte van Eerde op de weg tussen Schijndel en Veghel. Let bij gebruik van uw navigatiesysteem op dat de Heertveldseweg enkele jaren geleden nog een zandpad was. Google Maps blijkt u niet de juiste richting op te sturen, dus gebruik bij voorkeur een ander navigatiesysteem.

Vanaf Veghel en A50 (afrit 10): Houd Eerde/Schijndel aan. Bij de rotonde rechtdoor, vlak voor de bushalte gaat u rechtsaf de Heertveldseweg in en rijdt voorbij de boerderij op de Eerdsebaan 58. De weg maakt een bocht naar rechts (pas op voor tegenliggers) en vervolgens ziet u aan uw linkerkant het dierenpension. Graag alleen parkeren bij de bordjes parkeerplaats. Dit betekent alleen op het grijze split parkeren, dus niet tegenover de buren naast of tegenover ons of midden op de weg.

Vanaf Schijndel/Den Bosch (via St. Michielsgestel): Houd Veghel aan. Na de rotonde bij Wijbosch, passeert u aan uw rechterkant de Karwei. Hierna gaat u na de bushalte linksaf de Heertveldseweg in en rijdt voorbij de boerderij op de Eerdsebaan 58. Zie verder hierboven.

Klik op bovenstaande kaart voor een plattegrond.


Heeft u nog vragen of opmerkingen vul dan onderstaand contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk. Controleer na enkele dagen ook uw spam-box!


 
Contact  
Naam:
Adres:
PC en Plaats:
E-mail:
Telefoon:
Vragen/opmerkingen: