In het pension worden de volgende tarieven gehanteerd:

 

       
    per dag              30-dagen kaart 
Katten pension   9 , 00   240,00
                 
Honden pension                
Klein                 (schofthoogte tot 25 cm)   11 , 00   300,00
Middenslag  (schofthoogte tot 50 cm)  12 , 00   330,00
Groot (schofthoogte tot 65 cm) 13 , 00   360,00
Zeer groot (schofthoogte vanaf 65 cm) 14 , 00   390,00
Alleen in kennel (bepaalde rassen of op verzoek) 16 , 00   465,00
                 
Dagopvang hond                
  eerste keer  10 , 50      
  5-dagenkaart    52 , 50      
  10-dagenkaart 100 , 00      
  30-dagenkaart 285 , 00      

Jaarlijks worden de tarieven herzien. De meerdagenkaart wordt uitgeschreven op naam van het huisdier en is 1 jaar geldig. Klik hier voor een indicatie van de tarieven en de rassen.

De tarieven zijn inclusief B.T.W. per dier per dag. Bij het vaststellen van het aantal dagen wordt de dag van brengen altijd berekend. De dag van halen wordt niet in rekening gebracht als u uw dier tussen 10.00 uur en 12.00 uur ophaalt.

Ieder tweede en volgend huisdier uit één gezin krijgt 1 euro korting op het dagtarief mits de huisdieren samen in een kennel kunnen (combinatie hond-kat uitgezonderd). Bij gebruik van de 30-dagenkaart vervalt de 1 euro kortingsregel.

Als u uw reservering minder dan twee weken voor aanvang van het verblijf annuleert, bent u de helft van de pensionkosten verschuldigd. Als u niet komt opdagen zonder dat u heeft geannuleerd, brengen wij de volledige pensionkosten in rekening. Dit geldt ook voor de dagen dat het verblijf korter duurt dan de gereserveerde periode.


Wassen hond

Het is mogelijk uw hond, tegen betaling, gewassen op te halen. Uw hond wordt dan met een verzorgende hondenshampoo gewassen. De vacht wordt gedroogd en geborsteld en of gekamd. Verdere trimwerkzaamheden worden niet verzorgd. De tarieven voor wassen zijn afhankelijk van de grootte van de hond en de lengte van de haren:

   
   
   
Wassen hond

(wassen, drogen, borstelen/kammen)

 

 

 

 

Kleine hond kort haar

 

15

,

00

Kleine hond lang haar

 

20

,

00

Grote hond kort haar

 

20

,

00

Grote hond lang haar

 

25

,

00

Als de hond zeer groot is, extreem veel haar heeft of meer dan normaal klitten heeft, brengen wij standaard 5 euro extra in rekening.

Als u de hond gewassen weer wilt ophalen dient u dit bij het reserveren, doch uiterlijk bij het brengen van uw hond, aan te geven. Bij het eerder ophalen dan de gereserveerde einddatum kan het voorkomen dat uw hond nog niet gewassen is. Bij het later ophalen dan de gereserveerde einddatum en het niet tijdig doorgeven hiervan kan het zijn dat uw hond weer wat vies is geworden.


Sportmassage

Het is mogelijk om uw hond, tegen betaling, te laten masseren. Deze sportmassage richt zich op een algehele basis spiercheck, met daarbij het verwijderen van de blokkades. Door het verwijderen van de blokkades gaat de hond soepeler bewegen, met het gevolg dat de hond minder blessure gevoelig is. Wanneer een hond gewrichtsproblemen heeft, kunnen door middel van een sportmassage de omliggende spieren sterker gemaakt worden, waardoor de hond minder last heeft van de gewrichten. Wanneer u bij de reservering aangeeft uw hond te laten masseren, krijgt u na het verblijf een verslag over de bevindingen. Het is daarna mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met de masseur voor verdere toelichting en of het maken van een vervolgafspraak. Hondenmassage "Anne" verzorgt de sportmassage voor uw hond bij ons in het pension. De kosten zijn 25 euro en dit rekent samen met de verblijfskosten af bij het ophalen van de hond.


 U kunt bij ons pinnen, hetgeen ook onze voorkeur heeft.