U kunt bij ons online reserveren, waar ook onze voorkeur naar uit gaat. Telefonisch reserveren is alleen mogelijk voor bestaande klanten en alleen doordeweeks of op zaterdag. 

Houd er bij het online reserveren rekening mee dat de reservering pas definitief is na ontvangst van een bevestiging (deze ontvangt u binnen 5 werkdagen). Mochten we in een bepaalde periode vol zitten dan laten we u dat uiterlijk de volgende dag weten. Tevens wordt op de website altijd aangegeven voor welke periode er niet meer gereserveerd kan worden.


Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan. Let op: de zomervakantie 2019 begint vol te lopen. Kijk hieronder naar de beschikbaarheid!

Houd er bij het invullen rekening mee dat we op zon- en feestdagen gesloten zijn voor halen en brengen!


Beschikbare plaatsen:

 

Honden  
tot 6 juli 2019 voldoende
van 6 juli  t/m 22 juli 2019 VOL voor honden die alleen in een kennel moeten*
van 23 juli t/m 2 augustus 2019 VOL
van 3  t/m 9 augustus 2019 VOL voor honden die alleen in een kennel moeten*
van 10 t/m 16 augustus 2019 "Alleen in kennel" alleen mogelijk voor bestaande klanten*
vanaf 17 augustus 2019 voldoende

   

Poezen  
gehele jaar voldoende
   
*LET OP: wij plaatsen gezonde sociale honden samen in een kennel. Wij hanteren het beleid dat Staffords en Bullterriërs alleen in een kennel geplaatst worden. Wij nemen tijdens de bouwvak geen nieuwe klanten meer aan met honden van een van deze rassen. Dit geldt ook voor honden waarvan bekend is dat zij niet sociaal zijn richting andere honden. Heeft u een gezonde en sociale hond richting andere honden, dan is de term "Alleen in kennel" niet voor uw hond van toepassing. Uw hond krijgt dan een maatje. Is dit niet wenselijk, dan kunt u bij ons niet reserveren.