Uw aanvraag is ontvangen

Bedankt voor uw aanvraag. Binnen 2 werkdagen laten we u weten op welke datum de behandeling plaats kan vinden. Uiteraard doen we er alles aan om de behandeling te plannen op de datum van uw eerste voorkeur. Voor iedere behandeling geldt dat u uw huisdier om 10.00 uur komt brengen en weer op mag halen tussen 17.00 uur en 18.00 uur tenzij we hierover andere afspraken maken.

Wassen

Het is mogelijk uw huisdier, tegen betaling, te laten wassen. Uw hond of kat wordt dan met een verzorgende shampoo gewassen. De vacht wordt gedroogd en geborsteld en of gekamd. Verdere trimwerkzaamheden worden niet verzorgd. De tarieven voor wassen zijn afhankelijk van de grootte van de hond of kat en de lengte van de haren.

Tarieven wassen

Wassen tijdens pensionverblijf

Als u uw hond of kat gewassen weer wilt ophalen dient u dit bij het reserveren, doch uiterlijk bij het brengen, aan te geven. Bij het eerder ophalen dan de gereserveerde einddatum kan het voorkomen dat uw hond of kat nog niet gewassen is. Bij het later ophalen dan de gereserveerde einddatum en het niet tijdig doorgeven hiervan kan het zijn dat uw hond of kat weer wat vies is geworden.

Wassen zonder pensionverblijf

U kunt van maandag tot en met vrijdag ook uw hond of kat laten wassen zonder dat uw huisdier bij ons aan het logeren is. U betaalt dan de kosten voor het wassen plus één dag verblijf. Op de dag van het wassen komt u uw huisdier om 10.00 uur brengen en mag u uw huisdier tussen 17.00 uur en 18.00 uur weer op komen halen. U dient wel van tevoren een afspraak te maken.

Trimmen

Op maandag en dinsdag is onze medewerkster Cheyenne Broks aanwezig voor het trimmen van uw huisdier. Zij is gediplomeerd trimster voor honden en katten en aangesloten bij de VVTN en de AVVT. Deze organisaties waarborgen de kwaliteit van de aangesloten trimsters waardoor u verzekerd bent van een goed getrimd huisdier.

Prijsindicatie trimmen

Als u een afspraak heeft gemaakt voor een trimbehandeling dan komt u om 10.00 uur uw huisdier brengen en kunt u tussen 17.00 uur en 18.00 uur uw huisdier weer komen ophalen.

Behandeling

Een complete trimbehandeling bestaat uit:
• Wassen & drogen
• Knippen/scheren/plukken
• Borstelen
• Oren schoonmaken & vrij knippen van haren
• Nagels knippen
• Eventueel verwijderen van parasieten (teken & vlooien)
Uw huisdier wordt tweemaal gewassen met onze professionele shampoo. Als uw huisdier een eigen shampoo nodig heeft voor medische redenen, dan vragen wij u deze mee te geven. Na het wassen wordt uw huisdier eerst met een handdoek en daarna met een waterblazer of föhn gedroogd.
Bij het borstelen en kammen van uw huisdier worden klitten verwijderd en losse vacht er uitgekamd. Het ontklitten word alleen gedaan als de situatie dit toe laat. Bij ernstige klitten of vervilting is er geen andere optie dan scheren. Er wordt altijd geprobeerd zoveel mogelijk vacht te besparen in het geval van klitten. Alleen in overleg met het baasje wordt er dan geschoren. Heeft uw hond een plukvacht? Dan worden alle losse haren uit de vacht geplukt. Dit gebeurt met behulp van plukpoeder, een trimmes of met de hand. Alleen als de hond echt plukrijp is, kan deze worden geplukt.
Van tevoren wordt altijd besproken wat uw wensen zijn ten aanzien van het trimmodel. Heeft u specifieke wensen laat ons dit dan altijd weten