Reserveren

U kunt bij ons online reserveren, waar ook onze voorkeur naar uit gaat. Telefonisch reserveren is alleen mogelijk voor bestaande klanten en alleen doordeweeks of op zaterdag. Houd er bij het online reserveren rekening mee dat de reservering pas definitief is na ontvangst van een bevestiging (deze ontvangt u binnen 3 werkdagen).

Voor de periode juni tot en met september 2024 kan er alleen gelogeerd worden door honden en katten die eerder bij ons zijn geweest. Overig periodes die vol zitten of beperkingen hebben worden hieronder vermeld.

Klik op de groene knop om naar het reserveringsformulier te gaan. Houd er bij het invullen rekening mee dat we op zon- en feestdagen gesloten zijn voor halen en brengen!

Reserveringsformulier

Beschikbare plaatsen katten

Voor de katten is er het gehele jaar voldoende plek. Alleen in de bouwvak kan het voorkomen dat we vol zitten voor katten. Wanneer we (bijna) vol zitten, wordt dat op deze plek gemeld.

Van 20 t/m 25 juli zitten we vol voor de poezen. Van juli t/m september 2024 nemen we geen nieuwe poezenklanten aan.

Beschikbare plaatsen honden

Bijna het gehele jaar is er voldoende plek voor uw hond. Tijdens Oud & Nieuw en in de zomervakantie kan het voorkomen dat we vol zitten.

We nemen voor alle schoolvakanties (regio Zuid) en weekenden met feestdagen in 2024 en 2025 geen nieuwe honden meer aan! Er kan alleen gelogeerd worden door honden die eerder zijn geweest.
LET OP:
Van 12 juli t/m 8 augustus 2024 zitten we voor de honden vol. Ook de wachtlijst is vol.
Van 28 februari t/m 3 maart 2025 zitten we voor de honden vol. Neem contact op voor een plekje op de wachtlijst.

Let op!

Wij plaatsen gezonde sociale honden samen in een kennel. Wij hanteren het beleid dat Staffords, Bullterriërs en aanverwante rassen alleen in een kennel geplaatst worden. Wij nemen tijdens de bouwvak geen nieuwe klanten meer aan met honden van een van deze rassen. Dit geldt ook voor honden waarvan bekend is dat zij niet sociaal zijn richting andere honden. Heeft u een gezonde en sociale hond richting andere honden, dan is de term "Alleen in kennel" niet voor uw hond van toepassing. Uw hond krijgt dan een maatje. Is dit niet wenselijk, dan kunt u bij ons niet reserveren.