Reserveren

U kunt bij ons online reserveren, waar ook onze voorkeur naar uit gaat. Telefonisch reserveren is alleen mogelijk voor bestaande klanten en alleen doordeweeks of op zaterdag. Houd er bij het online reserveren rekening mee dat de reservering pas definitief is na ontvangst van een bevestiging (deze ontvangt u binnen 3 werkdagen). Hieronder ziet u of er in bepaalde periodes niet meer gereserveerd kunnen worden.

Klik op de groene knop om naar het reserveringsformulier te gaan. Houd er bij het invullen rekening mee dat we op zon- en feestdagen gesloten zijn voor halen en brengen!

Reserveringsformulier

Beschikbare plaatsen katten

Voor de katten is er het gehele jaar voldoende plek. Alleen in de bouwvak kan het voorkomen dat we vol zitten voor katten. Wanneer we (bijna) vol zitten, wordt dat op deze plek gemeld.

Voor de periode van 22 juli t/m 9 augustus 2024 zitten we nog NIET vol, maar nemen we geen nieuwe poezenklanten aan.

Beschikbare plaatsen honden

Bijna het gehele jaar is er voldoende plek voor uw hond. Tijdens Oud & Nieuw en in de zomervakantie kan het voorkomen dat we vol zitten.
We nemen daarnaast voor de gehele zomervakantie geen nieuwe honden aan die alleen in een kennel geplaatst moeten worden. Voor de bouwvak nemen we helemaal geen nieuwe klanten meer aan.

LET OP:
Voor de periode 22 juli t/m 9 augustus 2024 zitten we nog NIET vol, maar nemen we geen nieuwe honden aan.

Let op!

Wij plaatsen gezonde sociale honden samen in een kennel. Wij hanteren het beleid dat Staffords, Bullterriërs en aanverwante rassen alleen in een kennel geplaatst worden. Wij nemen tijdens de bouwvak geen nieuwe klanten meer aan met honden van een van deze rassen. Dit geldt ook voor honden waarvan bekend is dat zij niet sociaal zijn richting andere honden. Heeft u een gezonde en sociale hond richting andere honden, dan is de term "Alleen in kennel" niet voor uw hond van toepassing. Uw hond krijgt dan een maatje. Is dit niet wenselijk, dan kunt u bij ons niet reserveren.