Dagopvang voor honden

Ook dagopvang behoort tot de mogelijkheden bij Dierenpension ’t Haagje.

De dagopvang is bedoeld voor honden wekelijks op vaste dagen overdag naar het dierenpension komen. Het is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Van de dagopvang wordt het meest gebruik gemaakt door baasjes die naar hun werk moeten en overdag de hond niet alleen willen laten. Maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn waardoor u op vaste dagen overdag een fijne plek voor uw huisdier zoekt, zoals bijvoorbeeld een cursus.

Brengen en halen

Voor de dagopvang kunnen de honden vanaf 7.00 uur gebracht worden en weer terug opgehaald tussen 17.00 uur en 19.00 uur. In overleg met u spreken we een tijdstip af wanneer u ongeveer verwacht uw hond te brengen en te halen, zodat de kennel van uw hond gereed staat bij het brengen en uw hond bij het ophalen al netjes op u zit te wachten. Klanten van de dagopvang krijgen een toegangscode waarmee ze zelf toegang hebben tot het gebouw. U hoeft dus niet op uw beurt te wachten en kunt zelf uw hond naar de kennel brengen en weer ophalen.

Voeding

Overdag volgen de honden van de dagopvang het dagprogramma van de pensionhonden. De honden van de dagopvang worden echter niet door ons gevoerd, omdat het voeren een belangrijke rangordebevestigende handeling is binnen de roedel (= het eigen gezin). Aangezien veel honden last hebben van de maag wanneer ze met de auto mee moeten als ze net gevoerd zijn, kunt u eigen voer meenemen om hier 's ochtends te geven. Ook voor de pups die drie maal daags eten kunt u het eigen voer meenemen, zodat wij tijdens de lunch de pups hun brokjes kunnen geven.

Inentingen

Uiteraard moeten de honden van de dagopvang ook alle verplichte inentingen hebben gehad. Van de inentingsbewijzen worden door ons, vanwege het terugkerende bezoek, kopieen bewaard.

Mogelijkheden

Als u interesse heeft in de dagopvang neem dan contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken. Heeft u éénmalig doordeweeks of op zaterdag overdag opvang voor uw huisdier nodig, dan kunt u altijd gewoon reserveren en uw hond 's ochtends brengen en 's avonds ophalen tijdens openingstijden van de receptie.

De dagopvang is op maandag, dinsdag en donderdag vol.